Ett riktigt Gott Nytt År!

Med denna Denisängeln vill jag önska er alla ett riktigt Gott Nytt 2015.
 

Denis Mukwege, som besökte Skavlan i oktober 2014, är en ödmjuk man, som - trots flera priser och utmärkelser - inte nöjer sig med att glänsa i framgångens ljus. En utmärkelse gör ingen nytta säger dr Denis, om inte omvärlden och makthavarna reagerar och agerar för att få stopp på det som händer i Kongo. 
Kvinnor och barn utsatts för våldtäkt, tortyr och övergrepp för att det anses vara ett billigt och effektivt sätt utöva makt samt splittra familjer och samhällen. Kvinnorna och barnen får livslånga men, bara för att man vill komma åt de mineraler som finns i marken. Dessa mineraler används sedan till bland annat mobiltelefoner, datorer och surfplattor.
Usha Deminger bestämde sig för att hjälpa dr Denis och de utsatta kvinnorna år 2013. Hon gör änglar av ull som hon sedan säljer för 120 kr/st för att samla in pengar till Denisängelprojektet. Man får gärna betala mer för dem ;) Alla pengar som hon får sätt in för att stötta verksamheten vid  Panzisjukhuset utan mellanhänder!

Om någon vill hjälpa till att stötta verksamheten ekonomiskt, kan denne sätta in en valfri summa på handelsbankens konto: 6684-661390292. Om du vill BESTÄLLA EN DENISÄNGEL, kan du kontakta Usha - antingen via personligt meddelande via facebook eller via mejl lillzorba@hotmail.com.Tänk på att en liten ullängel kan vara en perfekt present till någon du känner .

Kram Louise