Mina album.....

Jag lovade ju ladda upp mina namn album som jag gjort till pojkarna....håller på att samla ihop foton som jag skall sätta in och sedan skall jag binda ihop dem med min" Bind it "maskin.
* Albumen mäter ca 6 cm på höjden, jag har använt mig av dessa bokstäverna *
Idag var vi en sväng på Hunneberg och kikade. Träffade en gammal :) kamrat som jag inte har sett på ca 10 år. Jättekul!!! Han berättade att han precis fyllt 50...jaja, jag är oxå där snart, förstår inte hur tiden kan gå såååå fort ;) Vädret har varit underbart och i morgon skall det vara likadant......det är öppet hus vid Grindsjön (oxå på berget) i morgon...skall nog åka dit en sväng och kika. Får försöka komma ihåg att ta med kameran.

Idag har jag monterat nya almanacksblad för september månad......bättre sent än aldrig...skall fota dem i morgon när ljuset är bättre och hittat sååå härliga biljetter hos en tjej som heter Mirabyll.  Jag har skrivit ut dem och journal rutor. Skall fota dem i morgon oxå så får ni se hur härliga de blev.

Har suttit och lek lite med photoshop. Har ännu inte köpt CS3, håller på att fundera på detta.Jag  leker lite med den photoshopen jag har på datorn . Lyckades göra ett foto så jag såg ut som miss piggy :) Kursen verkar mycket bra och lättfattig.Tur det för jag är nog ganska trög :)

Ha en skön söndag. Kramiz