jag kan visa....

.....mitt kort på utmaning 7 som skulle vara 3 stämplade motiv på kortet och utmaning 8 inte blev någon utmaning :) synd. Det skulle vara dekorerat med saker som börjar på G. Jag har glitterlim, gem, garn, glaspärlor.

Håller på med mina julkort...igår blev det förutom 2 utmaningar ( julprynad och tändsticksask, som jag kommer att visa senare) 5 stycken julkort.....några som drar åt det blåa hållet :) När jag har fotat dem så kommer de ut i bloggen :) men under denna månaden har jag varit helt upptagen av utmaningar på stämpelstafetten. Hur skall jag klara mig när jag inte har några sådana "måsten" över mig ;) Hoppas att det det blir fler stämpelstafetter i framtiden...det har varit jättekul och jag har verkligen hamnat i ett toppenlag, Tack...Sara (sagam), Jaana, Carina (Stamparina), Camilla (Millasew) för allt :) Vi ÄR bäst. Kvack, kvack.

Nu skall jag börja med utmaning nr 11 och sedan skall jag åka till min bror och hjälpa honom med inventering av kiosken hela em/kvällen. Ha en skön vecka. kramiz


UTMANING 8
image269

UTMANING 7

image270