Molnkort

Såg en film idag på Youtube och kom ihåg att jag har för länge sen klippt till en molnmall. Så letade fram den och använde mina Distress Oxide dynor.

Ha en härlig vecka!

Längtar lite till nästa.helg då det är Meet and Greet träffen i Göteborg.Kom dit  och shoppa vet ja.
 
 

Månadspaket från MFT

Hej! Fick min nya paket från My Favorite Thing idag och var ju naturligtvis tvungen att skapa ett kort med det :) Det blev ett shaker julkort, jättekul och väldigt enkelt med färdiga "fönster".
 
Jag gjorde även några snabba kort i helgen, har lite dålig inspiration just nu men det är ju snart dax att göra julkort så då kanske den kommer tillbaka! ha en härlig vecka!
 
 
 
 
 
 

Scrapträff i Utby

Förra lördagen var jag på en härlig scrapträff i Utby (Göteborg) Och fick gjort tre kort (bara) men jag fick använda mig av mina nya distress oxide dynor, som har blivit lite av en favorit just nu. Jag använde mig av peacock fether i botten, salty ocen samt lite seedless perserves överst. Jag kikade på jennifer mcguire på youtube där hon gav tips på vilka dyner som är fina att blanda ihop. Ha en skön helg, själv ska jag gå på födelsedagskalas/ kandidatexamen ska bli mycket mysigt!