Uppdatering :)

Sist jag va hemma så satt jag en hel dag och bara skapade, så vansinnigt kul! Idag har jag suttit och kikat på You Tube för jag skulle vilja måla på "kraft papper". Ett litet kraftigare och brunt papper. Skall ta med mig mina prismacolor pennor och uppstämplade motiv nästa gång jag åker hem så jag kan sitta lite och måla här.

Har varit runt lite i Trondheim och kikat, men det är fortfarande ganska kallt här och blåsigt. Jag har iallafall köpt mig ett kort till citycyklarna så jag kan cykla runt. Sjukhuset är stor så det tar en stund att hitta men fått vara med på några kejsarsnitt (som jag faktiskt har saknat). Här är en bild från Trondheim, det som är så kul är att ena stunden så lyser solen, nästa stund så regnar det och.......

 
.......sedan snöar det, typiskt aprilväder, fast här är det snabba växlingar :)
 
Här är korten som jag gjorde när jag satt en hel dag och bara njöt! Ha de' ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lite dålig :).....

 
 
...på att uppdatera, jag är medveten om det. Skall försöka bättra mig ( Har jag sagt det förut? :) ) Har slutat på NÄL och frilansar bara nu. Det är jättekul! är just nu i Orkdal i Norge, det ligger 1 timmes väg (med buss ) söder om Trondheim. Jättemysigt sjukhus och härlig personal. Kommer att vara i Trondheim hela sommaren på ett annan sjukhus men kommer tillbaka hit till Orkdal under hösten/vintern.
 
Har varit ledig under påsken och började min ledighet att åka till Svartås scrapträff. En hel helg tillsammans med andra tokiga damer som älskar att scrappa :) Jag var med på några tävlingar och vann två av dem *lycklig*. Har även varit på Frändescrappen i början på mars och där vann jag en tävling. Här blir det en liten bildkavalkad på några av mina kort.
Stor kram
Louise
Från Frändescrappen.
Från svartå där jag vann 1 pris :)
Och ytterligare att kort som jag vann på :) 
 
 Resten av korten som jag gjorde i Svartå