Meet and greet 2015

Jag var i Göteborg på cili in papers träff, så trevligt och mysigt. Jag hade även beställt hotell som låg precis brevid mässhallen så det var verkligen en riktig myshelg :) Var med på några utmaningar och vann en :) Hade även anmält mig till två stycken kurser. Den första var kort med Tonic Studios och Jodie Johnson och den andra var ett minialbum med Maja Design papper och Karin Tolwers (Har inte hunnit fota det albumet ännu men det kommer )  Skall verkligen försöka vara med nästa år oxå 
  Nu har jag öppnat jullådan med alla stämplarna :) Så roligt att göra julkort! 
Här är en hel radda med kort :) 
 
Detta kortet vann jag första pris med i Utmaningen det mest glittriga kortet
(Hela kortet glittrar, syns tyvärr inte så bra )
Dessa två korten gjorde jag på kortkursen med Jodie från tonic studio
 
 
 

Beställning ;)

Fick beställning av en vän på några "krya på dig kort", jättekul att göra. OM någon vill ha ett speciellt kort eller köpa något av de korten som jag lägger ut, så är det helt ok, PM/maila/ sms mig så ordnar jag det.
Behöver jag skicka det så tillkommer portot :)
 
Nu har jag gjort min sista natt på NÄL, lite vemodigt, kommer verkligen att sakna mina arbteskamrater, men vem vet vad som händer om något/några år. Just nu känns detta helt rätt! Första uppdraget för Powercare blir Mora i 3 veckor :) Men först en semestervecka :) Ska försöka träffa några vänner och bara mysa!
Kram Louise
 
 
 
 

NU börjar det....

Jag har i och för sig inte öppnat den STORA  jullådan än som är full (hm smockfull) med julstämplar. Men några nya måste man ju ha varje år och då måste man ( hm jag ) testa dem. Och lika skönt som det är varje år efter jul att lägga bort dem så är det lika roligt att få plocka fram dem :) Här är de som jag än så länge har lyckats fixa ihop. Men var så säker...det kommer mååånga fler :)