Det sista alstrena från kortmakarens maran.......

i går var jag på Ullared för första gången i mitt liv och jo då jag fick allt handlat lite fast jag vet inte om jag kommer att åka dit igen, kanske om jag hade haft små barn för barnkläder och leksaker vad det väldigt bra pris på. Och visst var jag på panduro outlet och hittade lite där oxå (konstigt va) bla ett clears stamps trädgård:

 

Men åter till kortmaran, här är de sista korten därifrån.

Gör ett vinage kort :

Gör ett kort med eget gjort mönstrat papper:

Gör ett julkort med Tomas, tillåtna färger rött, rosa, lome, vitt och svart.

Dekorera en presentask:

Make `n` take: Vi fick vika en låda utan att använda sax eller lim. Så haär blev min :)

Ha en skön vecka! Kramiz

Ny blogg med utmaningar


så här presenteras bloggen:

Velkommen til Sketchy Colors! Her vil det legges ut en ny utfordring hver søndag kl 09.00, med frist for deltakelse den påfølgende lørdagen kl 21.00. Utfordringene vil hovedsakelig være skisser og fargeutfordringer, annen hver gang. Innimellom vil utfordringen piffes opp litt ekstra, med et tema eller bestemte elementer.

Jag skall försöka följa den......:) kramiz

Hej!

Nu skall jag sätta mig ner och uppdatera bloggen lite...först vill jag visa min fina namnskylt som jag gjorde till scrappening helgen i Göteborg.......Jag blev mycket nöjd med den ;)

På söndagen satte jag min ner och gjorde en canvastavla...ett litet minne över vår hund Jacko som dog i sommras, 16,5 år.......

Tavlan fanns med i Välkomstpåsen som vi fick hos kortmakaren i Floda.....jag måste säga att det var många härliga priser till utmaningarna och många utlottningar under dagen från sponsorerna:

Penny Black, Hero Arts, Inkido, Quickutz, Reprint, Scraphouse, Ranger, Petaloo, Papperalla och Kortmakaren! Tack, tack till alla sponsorer och till alla tjejerna på kortmakaren för en toppendag!!!

 

Canvastavlan var en utmaning som jag tyvärr inte hann med men några andra gjorde jag och två av tävlingarna/utmaningarna vann jag ;) Tack alla som röstade på mitt kort och min tags :)

Så här såg kortet ut: utmaningen gick ut på att det skulle finnas 1 band, 2 st knappar, 3 brads, 4 blommor och till sist 5 st blingstenar.......

En utmaning var att man skulle scrappa/dekorera en valfi tags:

 

 

Jag gjorde några fler utmaningar men de laddar jag upp till helgen. Hoppas allt är bra och att NI slipper "nöffnöff" influensan. Jag tog vaccinet i går och känner inte så mycket av det...lite ont i armen bara.....Kramiz