fyra nya kort......

...blev det igår när jag satte mig en stund. Sedan gick jag på bio och såg "sommaren men Göran", en härlig film som jag rekomenderar varmt ;) Nu har de flesta haft sin semester och vädret har väl inte varit så bra, jag tror att vi här runt vänern har haft ca 3 dagar med sol under de sista 4 veckorna, resten har regnat bort antingen hela dagen eller delar av den ;)

Jag fick några stämplade bilder av Lenislenis som tack för hjälpen och de var sååå söta så dem har jag använt här på mina kort. De virkade blommorna har jag gjort själv, jätteenkla och fram för allt snabba att göra :)

Ha en härlig vecka....Kramiz


Nu......

..blir det ett litet inlägg igen, jag hoppas att jag nu när hösten :) kommer att jag hittar tillbaka till mina kort och börjar skapa igen.....just nu är det jättekul att greja lite med min nya leksak...min iPhone 3gs som jag fick i veckan. Har bara gjort ett  julkort :) till stämpelbodens tävling...och det var faktiskt kul att göra, annars så håller vi på i stugan och tapetserar. Det är ett jättearbete innan tapeterna kan sättas upp...... men kul är det och fint blir det! Jag kan visa några kort från Håverud och akvedukten som vi tog en tur till sista vecka på semestern. Så mycket vatten som forsade där har jag nog aldrig sett förrut....Hoppas alla har haft och har en härlig semester.....KramizBåtarna är verkligen byggda för slussarna, det är inte många mm emellan....Och så kom rälsbussen oxå........


Och kan ni tänka er att tågbron är handvevad.........