En liten uppdatering.....

...har varit lite dålig med det...förra helgen var jag hemma hos Jessica en stämpelvän och där var även Karin (kada) som i dagarna startat upp sin butik Orustscrap i Henån.Vi hade jättetrevligt, här är Karin och Jessica och vårt pysselbord :) Tack Jessica för vi fick vara hos dig!


Nu på lördag åker till en annan pysselvän Lena (Lenislenis) och pysslar lite tillsammans med henne och ytterligare några kamrater. Sedan helgen därefter arbetar jag.....det är mycket nu;)  Skall försöka få upp adventsstakarna under helgen oxå...det är ju tid för det nu :) Men julklapparna är iallafall färdigköpta så nu kan det bli jul :)

Ett litet julkort. Ha en skön helg. Kramiz

en liten uppdatering...

...så här på söndagen :) Jag har gjort mig en fotomapp, så nu kanske jag inte tappar bort mina foton när jag skall på träff. (ibland gör jag oxå en och annan LO :)) Jag hittade den på scrapbook lounge , där hittar man mycket smått och gott.Jag har även gjort några boxar som passar ypperligt till en DVD eller faktiskt även till en DVD box.Har oxå gjort några julkort men de spar jag till en annan dag :)

Lena har utmanat mig och jag hade för mig att jag har skrivit detta förrut, jag hittade det (Januari-08) och jag kopierar in det igen:

Länka till den som utmanat dig. Berätta sju sanningar om dig själv. Utmana sju stycken i slutet av ditt inlägg.
Lämna ett meddelande till den du utmanat .

* Jag är mycket morgontrött, sover gärna till 10 om jag får :)
* Kan bli sittade framför datorn alldeles för länge.
* Är mycket lat, önskar att jag kom ut på promenad mycket oftare!
* Avskyr att städa!!!
* Har svårt att acceptera att folk inte passar tiden.
* Älskar choklad och småkakor ( därför bakar jag aldrig kakor för jag äter upp degen;))
* Skulle kunna gå genom eld och vatten för min make ( har varit tillsammans i 27 år och gifta i 24 år) och mina tre killar.
Jag utmanar ingen direkt denna gången :) Ha en skön fortsatt söndag. Skriv gärna en liten rad, det är såå roligt att se vem som jag varit och kikat in. Kramiz