Tack!

.....Maria, Sofia och Karin för en jättetrevlig Orustscrap träff i går. Jag kom hem ett brett leende! Jag hoppas att Emelie kryar på sig till nästa träff.

Jag var med i alla ( ! ) tävlingarna. Jag hade (tror jag ) ett oerhört behov av att skapa i går :) Och jag vann 2 tävlingar.....Tack alla som röstade på mig (*jätteglad*!!) Det första tävlingen jag vann var sponsrad av Stämpelgården-Spotlight tävling och den andra var Glue-Dots' skisstävling.

Stämpelgården-Spotlight tävling

Glue-Dots' skisstävling

Och så var denna helgen slut och vardagen börjar ;) Jag hoppas Ni som har semester snart får lite go' värme ( har hört att den är på väg i mitten av veckan!) Jag arbetar tre veckor till men sen......

Johan hämtade sin valp MIlo i fredags så jag fick gosa lite med honom under fredag kväll.Hoppas jag får träffa honom snart igen.

 

Ha en riktig härlig vecka. Kramiz

Nu är det dax....Orust-scrapen

...i morgon träffas vi...åh så kul, väskorna(!!!) är snart packade. Läste på stämpelsnack för ett tag sen om vad man skulle ta med sig på träffar.....och summan blev...alltid för mycket men ändå är det något som man missar :)

Jag såg hos bla chruss att man kan vinna jätte härliga stämplar på denna blogg.....så testa......Kramiz

Några nya sommarkort

Och så nu är det bara en vecka kvar till Orust-scrapen....Åh vad jag längtar. Sitter just nu och skriver ut några studentkort som man kanske kan göra något av. Jag scrappar nämligen bara när jag är på träffar, blir inte av annars.
Hoppas Ni kommer fram och säger hej. Skall bli jättekul att träffas igen. Det var nämligen precis ett år sen jag åkte på min första träff och det var just på orust. Ha en skön vecka. Kramiz