Jag har fått en award.....

....Av Eva F.....Tack!! Jag blev jätteglad.....

Och då skall jag i min tur nominera 7 stycken bloggar och eftersom jag är såååå långsam så ser jag att de flesta av mina blogg kamrater som jag besöker redan har fått denna awarden, avstår jag denna gången att utpeka någon och ger den istället till alla bloggar som jag brukar besöka på min bloggrunda :) Tack för att Ni finns och att Ni inspirera mig sååå mycket!!!!

Ett nytt litet kort kan jag visa:


Nu har jag äntligen semester och solen skiner, vad mer kan man begära :) Ikväll skall jag och några arbetskamrater gå och se Mamma mia på bio. Skall bli jättekul!!! Såg att scraproom har en sommartävling på gång, skall försöka skapa något till den. Vi har annars inget planerat utan försöker ta dagen som den kommer. På fredag skall vi ha ett litet tårt - kalas för Oscar som fyllde 16 den 2/7 och Johan som fyllde 19 den 19/7.

Jag skickar även en stor kram till Karin (kada) och hennes make. Tänker på Er !!!!


denna helgen...

.....har jag faktiskt suttit och gjort några kort. Jag har varit ledig from fredag, det har varit underbart! Tyvärr har det regnat nästan hela dagen men istället för att vara ute så har jag har sorterat i mitt pysselrum så nu kan jag snart komma in där :)
Hoppas att Ni får en skön vecka....nu är det bara två veckor kvar tills jag får semester...jippi. Kramiz

En tävling.....

har papp och scrap....gå gärna in och lämna en kommentar du oxå :)

Här ser ni ytterligare ett kort som jag gjorde på Orustscrapen. ....... Emelie: Fyren kommer från Stamps Happen, inc och heter 80158. Lighthouse.

Kramiz