Ett nytt tankekort....

....har jag gjort idag.
image298

Vi var oxå ute och tog oss en helt underbar promenad i det fina vädret i...strålande solsken. Sådana här dagar önskar man att det var lite fler av...elller hur!  Hoppas Ni får en bra vecka...Kramiz

Hallo alla vänner......

....... hoppas Ni har det bra i blåsten :) Jag fann en mysig sida häromdagen när jag bloggade runt...den heter Må bra med skaparlust . Ilona som skriver i denna bloggen ger en utmaning varje vecka, små tankeord som man kan göra små tankekort av. Jag blev så inspirerad att jag har gjort dessa, tre stycken har hon lagt ut än så länge. Gå gärna dit och kika.

Nästa lördag ( på min födelsedag ;) skall jag åka till Alingsås och träffa mina kamrater i Rubberducks....ni vet vi som blev tvåa :) i stämpelstafetten på stämpelsnack......Sara (sagam), Jaana, Carina (Stamparina), Camilla (Millasew). Det skall bli sååå roligt....jag längtar!!!! Och att vi hittade en dag som passade oss alla, härligt!!

Ha en skön lördag. Kramiz

Min tankebok...skall bli 52 stycken sidor :)
image293

image295

image296

image297

i dag söndag....

....har jag arbetat en liten stund men igår fick jag gjort tre kort och mina "kärleks ATC" till swapen på stämpelsnack. Skall fixa frimärken bara sen får de åka vidare till Orust :)

Nu börjar det närma sig...resan till USA och Anaheim och den stora mässan CHA....jag förstår inte att jag är på väg, men biljetterna och hotellet är fixade för de första fem dagarna...nu är det bara hotell för två dagar i LA som skall ordnas. Kolla in mässan...den är "gôr" stor.

Nu till Chruss utmaning:
Länka till den som utmanat dig. Berätta sju sanningar om dig själv. Utmana sju stycken i slutet av ditt inlägg.
Lämna ett meddelande till den du utmanat .

* Jag är mycket morgontrött, sover gärna till 10 om jag får :)
* Kan bli sittade framför datorn alldeles för länge.
* Är mycket lat, önskar att jag kom ut på promenad mycket oftare!
* Avskyr att städa!!!
* Har svårt att acceptera att folk inte passar tiden.
* Älskar choklad och småkakor ( därför bakar jag aldrig kakor för jag äter upp degen;))
* Skulle kunna gå genom eld och vatten för min make ( har varit tillsammans i 27 år och gifta i 24 år) och mina tre killar.

Och vilka vill jag då utmana jo:
Anneli
Ingrid
Lenalandis
Fialisan
Petra
Lenislenis
Agneta

Ha en riktig skön vecka...Kramiz


image291

image292