Nya tankekort

Gjorde några nya tankekort i går......och några kort :) Brinner av lust att skapa...har haft en liten nedgång i skapandet men nu känns det bra igen :)

Sista veckan i Uddevalla...skall bli skönt att få lite kortare resväg och snart är det dax att börja cykla igen :)

Ha en riktigt skön vecka...jag lägger säkert ut något kort under veckan för jag kan ju inte visa alla idag, eller hur :) Kramiz

image315

image316

"Just for you" som tittar in här hos mig - en liten utlottning och samtidigt en utmaning :)

Jag skrev en kommentar och var med om en utlottning/utmaning på Gunvors blogg och fick ett underbart härligt "alla hjärtans kort" av henne. Utmaningen innebär att jag skall föra hennes bloggsida vidare - en sida som jag inspireras av jättemycket! Där finns mycket härliga saker att se så...gå gärna dit och kika :)

Nu går utlottningen/utmaningen vidare! Bland de som kommenterar detta inlägg drar jag tre vinnare som får en liten present av mig och som dessutom skall göra likadant i sin egen blogg, alltså ge bort en liten present till den som för bloggen vidare. (Det är lite olika vad man skickar - en del skickar "pysselpaket" andra handgjorda kort eller något annat stämplat. Det är du själv som väljer när du lägger ut utmaningen/utlottningen i din blogg!)

Så vill du ha chansen att få en liten present? Lämna då en kommentar här senast fredagen den 29 februari kl 23.59!

Nya örhängen...

Jag har köpt mig små operationssjuksköterskeörhängen...den ena har en kompress i sin hand och den andra har en hake och visst ser det ut som de har små röda "crocks" skor på sig....och så har jag även köpt små Sverige örhängen...visst är de underbara. Jag har även sedan tidigare några små tomtar :)

Mimi som gör dessa och många fler kan nås på mimis.miniatyrer@working.se.

image312