Mina album.....

Jag lovade ju ladda upp mina namn album som jag gjort till pojkarna....håller på att samla ihop foton som jag skall sätta in och sedan skall jag binda ihop dem med min" Bind it "maskin.
* Albumen mäter ca 6 cm på höjden, jag har använt mig av dessa bokstäverna *
Idag var vi en sväng på Hunneberg och kikade. Träffade en gammal :) kamrat som jag inte har sett på ca 10 år. Jättekul!!! Han berättade att han precis fyllt 50...jaja, jag är oxå där snart, förstår inte hur tiden kan gå såååå fort ;) Vädret har varit underbart och i morgon skall det vara likadant......det är öppet hus vid Grindsjön (oxå på berget) i morgon...skall nog åka dit en sväng och kika. Får försöka komma ihåg att ta med kameran.

Idag har jag monterat nya almanacksblad för september månad......bättre sent än aldrig...skall fota dem i morgon när ljuset är bättre och hittat sååå härliga biljetter hos en tjej som heter Mirabyll.  Jag har skrivit ut dem och journal rutor. Skall fota dem i morgon oxå så får ni se hur härliga de blev.

Har suttit och lek lite med photoshop. Har ännu inte köpt CS3, håller på att fundera på detta.Jag  leker lite med den photoshopen jag har på datorn . Lyckades göra ett foto så jag såg ut som miss piggy :) Kursen verkar mycket bra och lättfattig.Tur det för jag är nog ganska trög :)

Ha en skön söndag. Kramiz

Så har man....

...börjat skolan igen :) Jag anmälde mig till digital bildbehandling (photoshop cs3) på högskolan i Jönköping och igår fick jag inloggningsuppgifterna. Det verkar mycket bra. Hoppas bara att jag inte blir lat och att jag gör uppgifterna. Det är svårt när man inte har piskan" på sig utan får göra uppgifterna i sin takt, under ett år. Men jag hoppas jag lär mig mycket.

Om det var någon som läste helenas (landstokens) kommentar i förra inlägget så har jag många år haft en liten fundering (jag vet att jag är knäpp) om delfiner luktar fisk :) Vi diskuterade detta när jag träffade henne i Växjö och jag fick henne och fundera oxå :) Så nu får alla som läser detta något att fundera över , kanske det även finns någon som vet........skriv gärna en kommentar :)

Nu är mitt rum nästan helt färdigt förutom hur skall jag förvara alla mina papper....ev. kan jag ha dokument (journal) vagn? Var kan jag köpa en sådan?? Vad kan den kosta??? Nä nu skall jag fortsätta med mina små album. Bild på dessa kommer under helgen. Kramiz

Nu har ...

.......jag anmält mig till Alingsås, Stämpelbodens......scrapmaran 1 nov. En snäll arbetskamrat bytte dag med mig så nu är jag ledig på lördag....Åh sååå kul. Men först är det mässa i Göteborg, jag åker på söndagen och hoppas få sällskap av Karin (kada), himla roligt att få träffas igen :) och sedan scappening oxå i Göteborg.

Jag trivs som fisken i vattnet i mitt nya pysselrum. I morgon kommer bäddsoffan, som oxå skall få plats i mitt pysselrum, som vi har köpt så att sonen NÄR han kommer hem har något att sova på :) Jag håller på att göra jättemysiga små namn album som det står sönernas namn på, "typ chipboard albums". Jag skall ta kort på dem när de är färdiga, det blir nog till helgen. Det skall bli kul att hitta bilder som passar i dem ;) Jag hittade en ny tävling hos hobbyhuset så jag skall försöka hinna göra ett kort innan den 31/8.

Jag kan visa ett kort som jag skickade till en kamrat som nu i sommar har gått och gift sig :)

Hoppas Ni orkar skriva en liten kommentar...jag blir sååå glad. Kramiz