Ny scrapträff ;)

I morgon (lördag) var det dax igen, den sista träffen för hösten ( kanske :)) Det är ju marknad här i Vänersborg men jag vill nog iallafall åka till trollhättan till Inspirationshusets scrapevent träff. det skall bli jättekul. Jag har skrivit ut några bilder som jag skall scrappa (tror jag :)) några kort och kanske några tändsticksaskar skall det bli.

Visar ett julkort som jag gjorde förra lördagen på vänersborgs träffen. Ha en skön dag. ( det är scannat inte fotat därför är det lite suddig:) Kramiz

image253

Jag vann....:)

image252

Så nu var vänerScrappen över (för denna gången...väntar med spänning på nästa :)) jag hade en helt underbar dag i glada vänners lag :) Fick gjort 1 LO, två kort och en massa tändsticksaskar. och med detta kort vann jag första pris i tävlingen som man skulle ha målat något med Distress ink, mitt pris blev en påsen med diverse saker från reprint.. Jag vann även på en dragning (julkortsutmaning) en 3 månaders prenumeration av GarnGlad.
(tack Karin/Kada :))

Jag hade även en liten demo i att måla distress ink, hoppas att det gav något, jag är ju inget proffs ;)

Jag gjorde en även ny bekantskap med några svenska papper, som jag blev helt förälskad i. De heter Maja design och säljs i en affär i Färgelanda som heter Dekorera medmera. Detta papper som jag har som bakgrund på kortet, är en dela av ett härligt äpplepapper och är med i sködetidsserien. Pappret är härligt tjockt och Paula ( som har affären ) har lovat ett det kommer nya julpapper nästa vecka. Jag måste nog ta mig en tur till Färgelanda :)

Jaja det var lite från vänerScrappen Tack Liza, Linn Jessica och Kerstin för en härlig dag. (trots att vinstrerna gick internt :)) och åter till tvättstugan och sedan kanske lite mer pyssel. ( kan ju inte få nog ) Ha en skön vecka
kramiz!