Jag har fått en award...

av min vän Elisa, tack vad glad jag blir!

image255

Jag vill gärna skicka den vidare till några som inspirerar mig och gör mig glad :)

Kada, asamia, Inger- Marie, fialisan, Anneli samt till alla andra av mina inspirerande stämpelvänner, som jag har sett redan har fått utmärkelsen, ingen nämnd ingen glömd! Det är tack vare ER som jag utvecklas!! Kramiz!

Ny scrapträff ;)

I morgon (lördag) var det dax igen, den sista träffen för hösten ( kanske :)) Det är ju marknad här i Vänersborg men jag vill nog iallafall åka till trollhättan till Inspirationshusets scrapevent träff. det skall bli jättekul. Jag har skrivit ut några bilder som jag skall scrappa (tror jag :)) några kort och kanske några tändsticksaskar skall det bli.

Visar ett julkort som jag gjorde förra lördagen på vänersborgs träffen. Ha en skön dag. ( det är scannat inte fotat därför är det lite suddig:) Kramiz

image253

Jag vann....:)

image252

Så nu var vänerScrappen över (för denna gången...väntar med spänning på nästa :)) jag hade en helt underbar dag i glada vänners lag :) Fick gjort 1 LO, två kort och en massa tändsticksaskar. och med detta kort vann jag första pris i tävlingen som man skulle ha målat något med Distress ink, mitt pris blev en påsen med diverse saker från reprint.. Jag vann även på en dragning (julkortsutmaning) en 3 månaders prenumeration av GarnGlad.
(tack Karin/Kada :))

Jag hade även en liten demo i att måla distress ink, hoppas att det gav något, jag är ju inget proffs ;)

Jag gjorde en även ny bekantskap med några svenska papper, som jag blev helt förälskad i. De heter Maja design och säljs i en affär i Färgelanda som heter Dekorera medmera. Detta papper som jag har som bakgrund på kortet, är en dela av ett härligt äpplepapper och är med i sködetidsserien. Pappret är härligt tjockt och Paula ( som har affären ) har lovat ett det kommer nya julpapper nästa vecka. Jag måste nog ta mig en tur till Färgelanda :)

Jaja det var lite från vänerScrappen Tack Liza, Linn Jessica och Kerstin för en härlig dag. (trots att vinstrerna gick internt :)) och åter till tvättstugan och sedan kanske lite mer pyssel. ( kan ju inte få nog ) Ha en skön vecka
kramiz!
Visa fler inlägg