Jag har gjort en ny LO.....

...igår var jag på klubbkväll på inspirationshuset i Trollhättan (se länk )och gjorde en LO, "spår i sanden" från min och Oscars resa till gran canaria. Den blev inte så dum faktiskt.

Fick även testa på att måla lite på canvas duk. Men jag hade inget kort med mig som jag ville scrappa på tavlan, men jag har börjat iallafall :)Det var en mycket rolig men ack så kort kväll :) Tack Anneli och Helena!

De hade även fått många av sina egna stämplar, det kommer några DT kort till helgen, jag lovar och de är även med på mässan i Göteborg till helgen, kul! Jag hoppas jag ser många av er där kom gärna fram och säg hej om jag inte känner igen Er IRL :) Jag kommer att vara där på lördag.
Ha en skön kväll! Kram

Jag har gjort en ny LO.....

Ett 50 års kort har det blivit.....

..idag iallafall och två vårkort :) Var och bytte (nästan) all vävtejpen till vanlig dubbelhäftande tejp på biltema idag. Fick många förslag av Gunvor (tack!)vad man kan göra av vävtejp, skall bli kul att testa :)

Min vän Marita har städat i sina vrår och jag fick en hel påse med saker, papper mm som jag kan använda till mina kort. Skall bli kul att se vad jag kan göra, tack Marita!

Detta kortet har jag gjort till en man som fyller 50 och som gillar att fiska.
ett 50 års kort har det blivit.....

Idag har jag skrivit ut de korten som jag skall ha när det är klubbkväll, (scrappkväll!)hos Inspirationshuset i Trollhättan på tisdag. Jag hinner nog inte att göra några kort under veckan men förhoppningsvis skall det bli en ny LO så kika gärna in igen.

Hoppas NI får en riktigt skön vecka och du...glöm inte att lämna en liten kommentar efter dig :) Kram!


159664-79


159664-80

Ett kort har det blivit....

...idag. Men...när jag skulle montera ihop delarna på kortet upptäckte jag till min fasa att jag har köpt fel tejp på biltema, jag har köpt VÄVTEJP!!! så det blir att åka till Uddevalla i morgon och byta :(

Ett kort har det blivit.......så håll tillgodo med detta kort, det är jättekul att använda sina stampscapes stämplar igen och det kommer säkert några kort till under helgen:) Kram!